Våre tjenester.

Vi tilbyr et vidt spekter av tjenester innenfor forskjellige medier

Webutvikling & SEO

Samspill mellom en gjennomført nettside og SEO er viktig for at kundene dine skal finne relevant informasjon på alle digitale flater. Vi utvikler nettplattformer med tanke på brukervennlighet og enkel vedlikehold.

Grafisk design

Vi gjør grafisk design på alt fra logoer og plakater til mer omfattende og komplekse designoppgaver. Det er veldig viktig å opprettholde en rød tråd gjennom en grafisk utforming, uavhengig av omfanget.

Trykkdesign

Å gi et godt inntrykk er like viktig på analoge flater, som på digitale. Det er mye å ta hensyn til når man skal designe materiale til trykk. Vi leverer det ferdige produktet slik at ting blir som det skal.

Profilering

Designprofilen er bedriftens ansikt utad. Ved en godt gjennomført designprofil og profileringsmateriell vil bedriften kunne få den oppmerksomheten og det budskapet de ønsker ut mot forbrukermarkedet.

Film & Foto

Det handler om å formidle informasjon på en inspirerende og tankevekkende måte. Vi bruker avanserte RPAS-systemer som lar deg filme fra luften. Vi er lisensierte operatører hos Luftfartstilsynet.

3D-design

Gi kundene dine en ekstra dimensjon og muligheten til å utforske ditt produkt virtuelt. Det handler om å vise flere sider av seg selv, og nettopp dette kan vi sørge for. Ta kontakt for demonstrasjon.